ShareThis

Saturday, August 4, 2012

Tagged Under: , , ,

PROMOSI TERUS DARI KILANG..JOM PARA USAHAWAN MINUMAN/MAKANAN

Share
BERITA BAIK!!!
JOM BINA JENAMA PRODUK SENDIRI TERUS DARI KILANG KAMI + DESIGN PRODUK ANDA & PROMOTE MELALUI INTERNET MARKETING
JENAMA PRODUK MINUMAN/MAKANAN SENDIRI TERUS DARI KILANG & LANCAR BISNES ANDA BERSAMA PAKEJ WEBSITE DI INTERNET DGN 18 JUTA PENGGUNA INTERNET DI MALAYSIA.
KAMI MERUPAKAN KILANG 100% BUMIPUTERA DAN MENGELUARKAN BARANGAN PLASTIK & KACA UNTUK INDUSTRI KECIL & SEDERHANA,USAHAWAN-USAHAWAN,BARANGAN-BARANGAN KELENGKAPAN HOSPITAL.
KAMI PENGELUAR PRODUK-PRODUK PLASTIK SEPERTI:

BOTOL MINUMAN/JUS/SOYA/ASAM JAWA DAN LAIN-LAIN
PRODUK-PRODUK UNTUK KEGUNAAN HOSPITAL

1)  DESIGN PRODUK ANDA DENGAN DESIGN YANG UNIK DAN MENARIK perhatian PELANGGAN
2)  BINA LAMAN WEB PERNIAGAAN ANDA/BLOG PERNIAGAAN ANDA
3)  KHIDMAT MEMBEKAL JENIS BOTOL & DESIGN LABEL PRODUK MAKANAN/MINUMAN SPT:
a.  Air Mineral
b.  Air Minuman Osmosis
c.   Air Jus Buah-Buahan
d.  Air Asam Jawa
e.   Air Susu Segar
f.  Air Susu Kambing
g.  Air Soya
h.   Air Pati Halia
i.   Air DOA Sekolah Pondok
j.   Air Minuman Bergas
k.   Keropok Segera
l.   Sambal Daging
m.  Beras
n.  Kerepek Pisan
o.  Baulu
p.  Gula
q.  Tempeyek
r.  Tempe
s.  Serbuk Rempah kari Ikan/Daging/Kuzi
t.   Sos Cili/Tomato
u.  Sos Pencicah
v.  Minyak Masak
w.  Botol Mineral 1500ml
x.  Botol Air 5 Liter
y.  Dan Lain-Lain Yang Berkaitan
4)  KHIDMAT MEMBEKAL & DESIGN LABEL PRODUK KESIHATAN(PLASTIK/KACA)
a.  Botol Pemakanan Kesihatan spt. Spirulina,Vitamin,Makanan kaya zat mineral
b.  Botol Ubat-ubatan
c.   Cap/Tudung Botol Ubat
d.  Botol Ubat Batuk


*Untuk Perhatian Pelanggan.Senarai perkhidmatan yang di sediakan spt. Membekal Pelbagai jenis botol plastik & kaca untuk industri Usahawan di Malaysia adalah terus dari Kilang.Harga Dari Kilang & 100% Milikan Bumiputera. Anda Pasti berpuas hati dan lancarkan  bisnes anda dengan Pantas dan Berkesan.
Pakej Design Web Syarikat/Blog @ Label Produk Dari Pihak Kami sangat berpatutan dan cepat untuk di laksanakan.JGN AMBIL MASA UNTUK TINDAKAN. NO INCOME WITHOUT ACTION..

                
        






76 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam sejahtera, saya kini baru nak mula dalam bisnes kecil2an ni. Saya mermerlukan botol sos plastik yang ada muncung dan penutup tu seperti botol sos bbq bulat di atas lebar di bawah. Saya juga memerlukan perkhidmatan pembungkusan dari kilang.
    Sekiranya kilang tuan dapat membekalkan botol dan perkhidmatan pembungkusan sos sila email sebut harga dan gambar botol sos plastik kepada saya.
    dstanza5577@gmail.com
    hp- 0133626202
    mfadli- TQVM

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum saya aida..saya nak tanya ni macam mana ye saya nak dapatkan packaging untuk pembungkusan makanan prodak saya? selama ni saya menjalankan produk sejuk beku secara kecil-kecilan saja dirumah tapi kini saya cuba untuk memasarkan ye. jadi saya nak tanya macam mana ye untuk mendapatkan pakging dia? Antara contoh podak saya ialah popia segera, donat segera, pau segera,karipap segera, pulut panggang segera,samosa segera, fresh ketayap segera and etc.jadi sekiranya kilang tuan dapat membekalkan perkhidmatan pembungkusan plastik sila emailkan hatga dan gambar plastik kepada saya.

    aida.chiby@GMAIL.COM
    HP-014-2668028
    MS AIDA

    ReplyDelete
  3. Assalam tuan, boleh ke saya dapatkan sebutharga botol air 1.5 liter,5 liter dan 3 liter? Minima untuk order berapa banyak yang boleh dipesan?

    sekian,terima kasih

    Mustapah Maerat
    0196578003
    Melaka

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum,.. saya nak harga stiker jenema sendiri dan harga botol 500ml 1.25 ml tq..

    ReplyDelete
  6. salam.. sy memerlukan botol kaca utk menghasilkan minuman collagen,and packaging dan design jugak, cth botol mcm inner shine, or seangkatan dgnya, tlg email beberapa cth yg tuan ada, berserta sebut harga dan min orde.. sy memerlukan secepan mungkin..

    tuan boleh email atau call sy

    albarokah.beauty@gmail.com

    0175781568

    ReplyDelete
  7. Salam..boley sy mntak sebutharga untuk 100 pieces botol minuman 500ml & 1.5L???klu bly tlg attachkan gmbr botol skali yea..tq..

    Mohd Izzat
    rhmajuglobal@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Salam..boley sy mntak sebutharga untuk 100 pieces botol kaca 500ml & 1.25L??klu bly tlg attachkan gmbr botol skali yea..tq..
    HAfiz MAt 0134938311
    goldmat24@gmail.com

    ReplyDelete
  9. assalam... boleh email kat sy sebutharga botol kaca untuk sos dengan kadar segera....

    nooruldila143@gmail.com

    ReplyDelete
  10. salam,
    sy mohd hanif dr penang ingin dapatkan harga botol plastik air 1.5 liter,5 ?? Minimam untuk order berapa banyak yang boleh dipesan?
    trmksh

    ReplyDelete
  11. slm,
    sy mohd faizal b mohamad dr setapak,kl. blh sy dptkn harga botol kaca utk madu yg sesuai? berserta gambar. tq
    fawwazhakim@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Salam, boleh dapatkan quotation untuk 100 bekas untuk serunding...saya nak botol design macam bekas biskut raya.Tq rid1425@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Salam, boleh dapatkan quotation untuk 1000 botol plastik air mineral 500ml berserta label... email saya hezwan1@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. salam. boleh saya dptkn sebut harga sekiranya sy ingin tempah sticker bahulu (6 cm x 2 cm)? dalam anggaran 2000 - 3000 keping. email sy (maria_ladylike89@yahoo.com)

    ReplyDelete
  15. Salam, boleha sy dptkan quotation untuk botol plastik 500ml, 1.5 ml dan 5 l..jika tempah dgn sticker.dan brapa minimum oder? terima kasih.
    Emel sy di mhelmi73@gmail.com
    Hp 0193609507

    ReplyDelete
  16. salam,

    blh beri harga untuk botol 1.5 liter dan 5 liter BPA Free @ PP5.
    Dan brp kos pengantaran ke penang

    trmksh

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum dan salam sejahtera, saya kini baru nak mula dalam bisnes kecil2lan. Saya mermerlukan botol plastik minuman 300Ml boley sy dapatkan sebutharga untuk 100 pieces . Aslansaiman@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum...boleh bagi sebut harga untuk botol sos pencicah dalam anggaran 1000 botol?

    ReplyDelete
  19. Salam.
    Tuan, saya ingin memohon sebutharga untuk botol ubat dengan min order serta kos penghantaran ke kedah.

    Sila emelkan ke
    nur_aema707@yahoo.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  20. salam...
    sya perlukan sticker label utk botol minuman bersaiz 1.25ltr...design depan je...bukan keliling botol...sila bagi sya sebut harga dgan kadar segera ye...email pd sya ye

    tq

    noorfaiezah@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Sya perlukan pembekal botol sos cili. Lokasi perniagaan.....Inanam, Kota Kinabalu, Sabah. denistail@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Salam, boleha sy dptkan quotation untuk botol plastik 230ml, 300ml dan 500ml..jika tempah dgn sticker.dan brapa minimum oder? terima kasih.
    Emel sy Azlie di slicer_luct@yahoo.com.

    ReplyDelete
  23. tuan, saya memerlukan bekas makanan berbentuk silinder, seperti botol kerepek kentang pringgle tu.
    sila maklumkan kepada saya jika ada.
    zaizul.
    emel: abenakal@gmail.com

    ReplyDelete
  24. salam...
    mohon sebut harga untuk botol plastik 350ml.
    nak design ngn plihan warna y ada.
    tolong emailkan ke mdalifganu@gmail.com
    time kasih

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum. saya Dari syarikat Ahmad kenedi sdn. Bhd.......saya nak minta pihak tuan membekal kan kepada syarikat saya cup jeli siap dengan stiker dalam kuantiti puluh ribu...... hubungi saya segera ke e mail........ ahmadkenedi_71@yahoo.com......... atau HP...0135847175

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. Gaharu Emas KB Sabah -017-6473815 (kuala Lumpur )

    -menjual teras gaharu natural/hasil injek
    -menjual anak pokok
    -injek pokok gaharu mengunakan vaksin berasaskan tumbuh-tumbuhan
    -menjual vaksin gaharu .pelbagai jenis semua berasaskan tumbuh-tumbuhan( Harga boleh runding )

    -GAHARU EMAS KOTA BELUD SABAH,JALAN KUDAT,KG TAMBILAUNG,KOTA BELUD,SABAH
    FB-GAHARU EMAS KB SABAH .

    - GAHARU EMAS KB SABAH CAWANGAN KUALA LUMPUR (BANGSAR)
    -MEMBEKAL BOTOL MINERAL TERPAKAI 500 ML

    ReplyDelete
  28. Salam..sy memerlukan katalog botol plastik n kaca beserta harga..nk tengok design botol yg bersesuaian dengan produk madu syarikat sy..boleh email kpada aidiasri370@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  29. Mohon emailkn sy gambar botol 3liter n 5liter.berapa minimum order yg blh dan berapa harganya.
    Email: hafizal_sofan@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. Mohon emel sebutharga botol kaca pelbagai design yang tuan ada bagi 250g, 300g, 350g, 500g, 750g & 1000g.

    yale57@gmail.com

    ReplyDelete
  31. mohon emailkan quotation/price list utk botol plastik saiz 5kg,10kg dan 20kg jika ada.Terima kasih.
    cleanbubbles@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. Salam, mohon emaikan quotation untuk semua botol pkastic bawah 1 litre ( minta gambar sekali ) ke mohd.nizamm@yahoo.com. thanks.

    ReplyDelete
  33. Tolong emailkan gambar dan harga botol plastik dan kaca kepada noor_6580@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  34. salam, mohon quotation utk botol air mineral bersize 500ml beserta sticker, jika ade sample lg menarik.email kpd atikahrazali@gmail.com. terimakasih

    ReplyDelete
  35. Salam, mohon sebutharga utk botol ubat kaca bersaiz 250ml ke email zahrah_mohd@yahoo.com.my. terima kasih.

    ReplyDelete
  36. salam, mohon quotation/sebut harga utk botol minuman tenaga (drink energy) bersaiz red bull beserta sticker, email kpd tempayebudu@gmail.com secepat mungkin. terimakasih

    ReplyDelete
  37. Salam..sy memerlukan katalog botol plastik beserta harga..nk tengok design botol yg bersesuaian dengan produk jus alkali(botol kecil yang mempunyai drop) dan terapi mandian(botol kecil lebar)..tlg emel kpada drknetworkms@gmail.com secepat mungkin..tq

    ReplyDelete
  38. salam, mohon quotation utk botol air mineral bersize 500ml beserta tudung.email kan kepada iewan7559@yahoo.com.tq

    ReplyDelete
  39. Salam..sy nadia.sy nak tnye utk quotation botol kaca utk bekas madu dlm 200-300pcs.boleh attach sekali gmbar botol kaca..boleh emelkn ke nadiatullailli@gmail.com tq.

    ReplyDelete
  40. Salam.....bole send quotation untuk botol 500ml, 2L, 1L, 5L,,,,,,,,untuk produk sabun,,,,,,,with n without label....;-)...tq

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. sy nk katalog mengenai botol pp atau pet crystallized untuk 250ml..Emailkan pada sy mohamad_hafiz@tpm.com.my

    ReplyDelete
  43. Assalamualaikum... tlg bg harga botol utk supplement .. tq.. boleh wassap sy 0135504093

    ReplyDelete
  44. Asalam,,saya nak oder penutup bekas 2.85L,,,boleh whatsapp saya di +610406985149,,,
    Urgent,,,

    ReplyDelete
  45. assalamualaikum, nak tahu sebut harga utk botol plastik utk minuman transparent. 200ml - 300ml dan kos hantar ke kota bahru kelantan. dan juga sebut harga jika buat printing atas botol. tq

    ReplyDelete
  46. salam tuan,

    saya membekal produk rempah ready mixed & sambal instant. bole dapatkan detail quotation untuk
    1.balang kaca 500ml & 1Liter untuk packaging sambal instant
    2.balang plastik @ alumn wrap @ plastik packaging untuk serbuk rempah

    lokasi saya di USJ subang jaya

    wassap 012-3948824 - amad or email : oripesmarketing@yahoo.com

    tq

    ReplyDelete
  47. Salam boleyh bg sebut hrga utk botol 150ml...

    boleyh email kat say dayang4240@gmail.com tq...

    ReplyDelete
  48. Assalam admin ..boley sy mntak sebutharga untuk 200 pieces botol minuman 500ml & 1.5L???klu bly tlg attachkan gmbr botol skali yea..tq..

    Salehuddin
    Kuantan 013-9273831
    saleh.yunus@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Salam tuan boleh bg sebut harga untuk botol kaca untuk minyak urut.. email hairulaminsaid@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Salam tuan.. minta bg sebut harga botol plastik untuk pencuci pakaian sutera... kalau ada design lain dari yang lain yang lebih commercial.. minta send ke fakha1978@yahoo.com atau fax ke : 0332243592.. tq

    ReplyDelete
  51. assalamualaikum. adakah pihak tuan ada menyediakan botol kaca berkuantiti 550ml? email saya: syahidan_zuhiah@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. Saya perlukan botol plastik lutsinar bersaiz lebar 15cm dan tinggi 24cm berbentuk bulat. Saya perlukan 1000 unit bulan march 2014 utk permulaan....sms atau telefon saya di 0168487202

    ReplyDelete
  53. Botol kaca saiz 100ml, gemuk pendek, ada tak? Emel saya norazlinkamarudin@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. Boleh tolong email gambar botol plastik. Dan juga pakej skali dgn stiker. Email dy myself_april@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. salam..boleh bg sy sebut harga untuk balang plastik biskut raya dengan pelbgai jenis design dan size.
    email : zurawa87@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. Salam..ada supply bekas makanan macam nasi lemak yang dijual dalam flight Air Asia tak? Please pm details.

    Call/sms/wassap : Mel - 0132771266

    ReplyDelete
  57. salam , saya baru start nak berniaga dan memerlukan botol plastik dgn penutup metal silver botol lutsinar utk letak cookies so, if ade bole email ke aprilemyto@gmail.com. atau hubungi 0133110686 sara. berapa min order.

    ReplyDelete
  58. saya memerlukan botol sabun 1 L 3L 5L....email kan saya ...mruzuki.tcs@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Assalamualaikum saya memerlukan botol kaca dalam 125ml dan penutup plastik..bole sekiranya pihak encik dapat mengemail harga di ajak_8486@yahoo.co.uk atau hubungi saya di 019279585-razak

    ReplyDelete
  60. Assalamualaikum
    Mohon jasa baik tuan emailkan kat saya sebutharga botol kaca @ botol plastik dengan design yang terkini untuk sos cili dengan kadar segera.

    pulutbakaq@gmail.com

    faizah 019-5955156

    ReplyDelete
  61. Salam.Tuan,boleh emailkan saya sebut harga untuk botol plastik 1.5 L dengan bentuk yang menarik. Serta bekas plastik sebesar botol jem besar untuk diisi garam bukit.Jika boleh saya mahukan penutup dengan warna yang lain selain warna merah.
    Email ke callystabeautyspa@gmail.com. No.tel saya,0124073454 Mas..
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  62. saya perlukan botol sabun pencuci pakaian dan softner saiz 3L 5L email saya...mruzuki.tcs@gmail.com atau sms watsup 0197442151

    ReplyDelete
  63. Plz email quotation n harga utk balang pelbagai jenis saiz utk biskut raya ahmadhazlin@gmail.com

    ReplyDelete
  64. salam tuan saya baru nak menceburkan diri dalam penjualan sos..sos ini saya hasilkan sendiri di rumah.sekiranya nak buat tempahan botol da label..boleh beritahu harga yang tuan tawarkan...min order??

    ReplyDelete
  65. Salam..hai leh send kan saya quotation utk label botol 250ml...1liter empat segi,bulat...
    Tq
    Nshazwany@gmail.com

    ReplyDelete
  66. aslam tuan boleh tak sy nak order botol untuk liquid 10 ml dan 3o ml brp minima order
    wassap sy 01123215812 atau call mintak mintak boleh tolong

    ReplyDelete
  67. salam...
    saya nakcari botol mineral saiz yg paling kecil...perlukan dlm 40 000 botol setiap bulan...sila emailkan sya quotation segera...noorfaiezah@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  68. salam
    boleh saya dapat kan alamat dan no tel syarikat tuan,,,,kerana kami ingin berbincang berkenaan disg bekas makanan kami,harap tuan dapat menghubungi kami melalui email,,,,azeran2370@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Salam..blh email pd saya quot bg bekas kaca utk produk makanan saya
    rizarina80@gmail.com

    ReplyDelete
  70. salam
    boleh saya dapat kan alamat dan no tel syarikat tuan,,,,kerana kami ingin berbincang berkenaan design botol untuk produk serbuk lada putih 50/60g, harap tuan dapat menghubungi kami melalui emel: puteriazmi25@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Saya memerlukan botol plastik untuk produk saya . Tolong balas email ini dan beri contact number untuk kita berbincang , terimakasih .

    ReplyDelete
  72. Saya berminat nak borong botol plastik 1.5L macam mana nak contact? terima kasih

    ReplyDelete
  73. salam saya memerlukan sebutharga bagi botol minuman kaca 500ml.. email ke roziemtahir@gmail.com

    ReplyDelete
  74. salam...saya mencari botol kaca dan plastik saiz 150ml dan 300ml... bentuk macam botol jem.. tolong email harga ke a_comel@yahoo.com.sg

    ReplyDelete

Page Rank